Cantitate netă de 250 g. echivalentul a 225 plicuri ‚obijnuite’ de ceai.
Ceaiul este compus din 18 plante medicinale uscate, culese din flora spontană a Munţilor Apuseni.
Beneficii Ceai Renal
Cele 18 plante medicinale din compoziţi produsului Ceai Renal, acţionează benefic în susţimerea funcţionării normale a aparatului Excretor Urinar, adjuvant în împiedicarea formării pietrelor la nivelul aparatului urinar sau a canalelor excretoare ale acestuia, contribuind şi la mărunţirea şi eliminarea lor.
Prin acţiunea lui în întreţinerea aparatului excretor, în acţiunea de eliminare a toxinelor din corp, susţine funcţionarea normală a corpului şi funcţiilor acestuia.
Aparatul Excretor – Urinar
- Împiedică formarea pietrelor
- Contribuie la marunţirea şi eliminarea pietrelor
- Acţionează asupra epiteului renal, mărind cantitatea de urină şi săruri minerale eliminate
- Eliminarea toxinelor
Recomandări
Vă recomandăm cure între 1 – 3 luni pe an, iar pe durata lor, un regim alimentar fără mâncăruri picante sau sărate, un consum ridicat de apă plată şi fructe proaspete de sezon, fructe zemoase.
Ca şi adjuvant pentru tratamentele afecţiunilor Sistemului Endocrin vă recomandăm să diluaţi în ceai şi o linguriţă de Tinctură de Drăgaică.
-
Tinctură de Drăgaică
45,00 leiAfecţiuni Piele, Aparatul Urinar, Sistemul Endocrin, Sistemul LimfaticAdaugă în coș
În perioada în care sunteţi bolnavi evitaţi consumul de cafea, sau băuturi alcoolice.
Mod de Administrare
Uz Intern sub forma de decoct.
Se bea 5 (2.5 Litri, 5×500 ml) căni de ceai pe zi, preparat prin decoct, cu 30 minute înainte de mese şi între mese la diferenţe de 3 ore. Ultima cană pe stomacul gol.
Prepararea decoctului se relizează prin amestecul în proporţie de 50 – 50 % de ceai preparat prin macerare şi infuzie.
Amestecul se consumă neîndulcit, sau îndulcit cu miere de albină doar după ce temperatura acestuia scade sub 40 °C.
Preparare macerare pentru decoct – 1 litru
Se pune seara intr-un litru de apă plată 8.0 grame (aproximativ 2 linguri) de plante medicinale Ceai Renal şi se lasă la macerat până a doua zi, dimineaţa. Se filtrează, păstrând lichidul pentru decoct, iar plantele pentru infuzie
Preparare infuzie pentru decoct – 1 litru
Se face infuzia din platele rămase în urma macerării peste noapte.
Se pune 1 litru de apă plată la fiert, iar când dă în clocot se adaugă plantele şi se lasă la fierbere pentru 1 minut, după care se opreşte şi se lasă la răcit pentru 15-20 minute.
Plante Medicinale din reţeta ceaiului
Mătase de Porumb (Stigmata Maydis).
Codiţe de Cireş (Cerasum Avium).
Părţi aeriene de Trei Fraţi Pătaţi (Viola tricolor).
Părţi aeriene de Cicoarea comună (Cichorium Intybus).
Flori de Soc (Sambucus Nigra).
Părţi aeriene de Sunătoare (Hypericum Perforatum).
Părţi aeriene de Coada Şoricelului (Achilea Millefolium).
Părţi aeriene de Splinuța (Solidago virguaureae).
Părţi aeriene de Drăgaică (Galium Verum) , Sânziene.
Părţi aeriene de Pedicuţa (Lycopodium Clavatum).
Frunze de Urzică (Urtica Dioica).
Urzica moartă albă (Lamium Album).
Părţi aeriene de Troscot (Polygonum Aviculare).
Părţi aeriene de Coada Calului (Equisetum Arvense).
Frunze de Mentă (Mentha Piperita).
Frunze de Mesteacan (Betula Pendula).
Părţi aeriene de Busuioc (Ocimum basilicum).
Flori de Trifoi Rosu (Trifolium Pretense).
Contraindicaţii
Alergie la plantele medicinale din compoziţia ceaiului.
A nu se lăsa la îndemâna copiilior!
Nu conţine coloranţi şi aditivi artificiali.
Este produs în conformitate cu sistemul de igienă H.A.C.C.P.
Rodica S. (proprietar verificat) –
Rodica S. (proprietar verificat) –
Manuela (proprietar verificat) –