FB Pixel
Sari la conținut
Prima pagină » Termeni şi Condiţii

Termeni şi Condiţii

ALESIA PLANT SRL

1. TERMENI ȘI CONDIȚII
Folosirea site-ului www.alesiaplant.ro presupune acceptarea prezentelor Termeni și Condiții de către utilizator.

2. COMPANIA
ALESIA PLANT SRL

J05/1854/2013

CUI 32482897

Capital social: 200 lei

IBAN: RO51BTRLRONCRT0236149701

Adresa: Loc. Poienii de Jos, Nr. 28, Jud. Bihor

3. INFORMAȚII GENERALE
Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însa uneori nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului tau. Clienții www.alesiaplant.ro vor fi întotdeauna informați dacă un produs este sau nu este în stoc, dacă se poate produce la comandă, în cât timp se va prelucra și în cât timp va ajunge la ei. Aceste informații vor fi transmise prin e-mail sau telefon. Imaginile cu produsele, ofertele, prețurile și concursurile pot fi schimbate în prealabil, fără o notificare specifică. Produsele comercializate prin intermediul www.alesiaplant.ro, vor fi insoțite în momentul livrării de factură fiscală sau de bon fiscal.

 

4. PROPRIETATEA – DREPTURI DE AUTOR
Utilizarea site-ului www.alesiaplant.ro (incluzând vizitarea și cumpărarea produselor) implică acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare, evident, sub forma unui contract legal între utilizator și ALESIA PLANT SRL, de aceea, se recomandă citirea cu atenție a paragrafelor următoare.

Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul www.alesiaplant.ro implică în mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de ALESIA PLANT SRL, implică acceptarea acelorași termeni și condiții.

Întregul conținut al site-ului www.alesiaplant.ro este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul scris al ALESIA PLANT SRL. a oricăror elemente aparținând site-ului www.alesiaplant.ro se pedepsește conform legilor în vigoare.

 

Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societății. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web.

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, sunt proprietatea exclusivă a ALESIA PLANT SRL. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea expresă acordată în scris de către ALESIA PLANT SRL.

Niciun Client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

5. CLIENȚII – CONFIDENȚIALITATE ȘI PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Clientul are obligația de a păstra confidențialitatea asupra informațiilor despre care a luat la cunoștință cu ocazia accesării și utilizării site-ului, precum și cu ocazia comunicărilor transmise pe parcursul înregistrării, autentificării, plasării și onorării comenzilor și alte asemenea aspecte în legătură cu utilizarea site-ului. Clientului îi este interzis să dezvăluie către terți raporturile sale cu ALESIA PLANT SRL, fără consimțământul expres al societății, oferit în prealabil în scris.

Open chat
Buna,👋

Cu ce te putem ajuta ?