Pachetul este compus din Tinctură de Ghinţură realizată prin extracţie naturală, hidroalcoolica, din rădăcină de Ghinţură şi Ceai Gastroint, care are în componenţă 11 plante medicinale, uscate. Plantele sunt culese din flora spontană a Munţilor Apuseni.
Cantitate tinctură 500 ml.
Cantitate netă ceai 250 g echivalentul a 225 plicuri ‚obijnuite’ de ceai.
Beneficii pachet Digestie, Gastro – Intestinal
Prin complexa compoziţie de plante medicinale, cura recomandată, oferă beneficii în susţimerea funcţionării normale a Aparatului Digestiv, cu rol terapeutic în vindecarea ulcerului indiferent de localizare sau vechime, eliminarea hiperacidităţii, calmarea nervilor stomacali.
Tinctura de Ghinţură este un adjuvant puternic în vindecarea şi cicatrizează ulcerele vechi, cu orice localizare. Stimulează secreţiile gastrice, biliare şi tranzitul intestinal. Stimulează fierea, scade timosul şi duce la dispariţia stărilor de vomă. Ajută la curăţarea intestinele, ajutând astfel sistemul imunitar şi detoxifierea intestinelor.
Aparatul Digestiv – Gastric Intestinal
-
- Adjuvant în vindecare şi cicatrizare pentru Ulcere Vechi
- Eliminarea Arsurilor Gastrice
- Scade Timolul
- Eliminarea Greţurilor
- Eliminarea stărilor de Vomă
- Curatarea Intestinelor
- Stimulează tranzitul intestinal
- Stimulează Fierea
- Stimulează secreţiile Gastrice
- Stimulează secreţiile Biliare
- Ulcer Gastric
- Colici abdominale
- Gastrite Hiperacide
- Enterocolite
- Ulcer pe bază nervoasă
- Colită de fermentaţie
- Ulcer vechi cu nişă
Mod de Administrare
Uz Intern.
Se agită tinctura şi se adaugă o linguriţă de tinctură la o cană de ceai (500 ml) preparat prin infuzare. Se bea 3 căni (500 ml) de ceai infuzat cu o linguriţă de tinctură pe zi, neîndulcit, cu 30 minute înainte de mese.
Cura combinată este recomandată pentru o perioadă de 1 – 3 luni, iar pe durata ei vă recomandăm să evitaţi consumul de cafea, sau băuturi alcoolice.
Preparare infuzie ceai din plante medicinale
Se face o infuzie de 4.0 grame (oproximativ o lingura mare) de ceai la 500 ml de apă plată.
Se pune apa la fiert, iar când dă în clocot, se opreşte şi se adaugă plantele medicinale.
Se acoperă şi se lasă la răcit pentru 15-20 minute.
Ingrediente
Părţi aeriene de Coada Calului (Equisetum Arvense).
Părţi aeriene de Coada Şoricelului (Achilea Millefolium).
Părţi aeriene de Urzică (Urtica Dioica).
Părţi aeriene de Talpa Gâştii (Leonurus Cardiaca).
Părţi aeriene de Salvie (Salvia Officinalis).
Părţi aeriene de Păpădie (Taraxacum officinale).
Părţi aeriene de Cimbrişor (Thymus serpyllum).
Părţi aeriene de Troscot (Polygonum Aviculare).
Părţi aeriene de Sovârf, Oregano (Origanum Vulgare).
Rădăcini de Cicoarea comună (Cichorium Intybus).
Frunze de Alun (Corylus Avellana).
Părţi aeriene de Sunătoare (Hypericum Perforatum).
Părţi aeriene de Mușețel (Matricaria Recutita).
Flori de Salcâm (Robinia Pseudacacia).
Părţi aeriene de Ţintaură (Centaurium Umbellatum).
Flori de Gălbenele (Calendula Officinalis).
Părţi aeriene de Mentă (Mentha Piperita).
Rădăcină de Ghinţură (Gentiana Lutea).
Apă.
Alcool din cereale, concetraţie 30%.
Contraindicaţii
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se consuma cu antibiotic.
Sarcină.
Alăptare.
Alergie la plantele medicinale din compoziţia produselor.
A nu se lăsa la îndemâna copiilior!
Nu conţine coloranţi şi aditivi artificiali şi este produs în conformitate cu sistemul de igienă H.A.C.C.P.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.